Fidget Spinner

Personvern

Denne personvernerklæringen forklarer på generelt grunnlag hvordan vi beskytter personvernet til din personlige informasjon. Dette gjelder all personlig informasjon som du oppgir til oss når du registrerer deg hos oss.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Typene personlig informasjon som vi samler inn fra deg vil avhenge av omstendighetene av samlingen og den type tjeneste du ber om fra oss. For eksempel, hvis du kjøper et produkt fra denne nettsiden vi kan opplysninger som navn, e-postadresse, leveringsadresse, fakturaadresse og annen informasjon for å samle dine kjøp er viktig.

Som vi er pålagt ved lov å innhente ditt samtykke til innsamling av "sensitiv informasjon", antar vi at du har gitt tillatelse til å samle all informasjon du oppgir til oss for bruk i samsvar med disse retningslinjene med mindre du er fortelle oss noe annet.

Hvordan vi samler informasjon

Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, når du avtale med oss ​​via vår hjemmeside, eller hvis du har personlig kontakt med oss. Vi vil ikke samle personlig informasjon uten ditt samtykke. Vi tror at det gis tillatelse når du fyller ut de nødvendige feltene for å lette en transaksjon via denne nettsiden.

Hvordan vi dine personlige data

Vi samler vanligvis din personlige informasjon til følgende formål:
1. For å lette tilgangen til våre nettsider, produkter og tjenester
2. Produkter som leverer bestilt fra oss
3. For å gi deg informasjon om våre produkter og tjenester
4. For å søke din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettsted.

Noe av personlig informasjon som vi samler inn, er viktig for oss å være i stand til å nøyaktig identifisere hvem som bruker tjenesten. Andre typer personlig informasjon vi samler inn hjelper oss en profil som bruker tjenestene våre og hvordan man kan utvikle sine interesser. Dette hjelper oss til å tilpasse når tilbyr produkter for å møte behovene til brukerne av dette nettstedet.

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Vi kan fullføre din personlige informasjon til tredjepart for formål som dataene ble samlet eller for beslektede formål, for eksempel til en transaksjon på dine vegne, eller gi deg et produkt du har kjøpt. Vi går tredjepartsleverandører til å levere tjenester til oss, som håndterer personopplysninger som vi vil gjennomføre entreprenøren. Dermed har vi tredjepartsleverandører som jobber i dette øyeblikk til:

1. Levere produkter kjøpt fra dette nettstedet
2. Gi elektronisk betaling, kredittkort konto prosessering og relaterte tjenester

Sikkerhet for personlige data

Vi vil sikre din personlige informasjon, og vi vil ikke selge, leie ut eller selge. Vi vil ta alle nødvendige skritt for å holde sikre all informasjon som vi har om deg. Personopplysninger kan enten lagres elektronisk i vårt datasystem. Brannmurer, passord, anti-virus programvare og e-post filtrering Acto å beskytte alle våre elektronisk informasjon.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan endre denne personvernerklæringen som våre forretningsmessige krav eller lovendringer. Eventuelle endringer i retningslinjene for personvern vil bli oppdatert på vår hjemmeside, så kan du gå til denne siden jevnlig for å sikre deg våre nyeste retningslinjer for personvern.
Copyright © 2018 www.gnupit.org. Powered by Fidget Spinner
0