Fidget Spinner

Frakt & Retur

Denne avtalen mellom selskapet og deg ( "du" eller "kunden") Denne delen angir de vilkår og betingelser som gjelder for deg fra selskapets side (som definert nedenfor) og andre abonnements produktet eller tjenesten som tilbys av selskapet og / eller dets datterselskaper ( sammen "selskapet"). Retten til å bruke ethvert produkt eller tjeneste som tilbys av selskapet til deg personlig og kan ikke overføres til andre personer eller selskaper. Selskapet forbeholder seg retten til å gjøre endringer i selskapet gjennom steder, retningslinjer, og dette

Betingelser når som helst uten varsel.

1. Bruk av selskapets lokasjoner.

Selskapet sidene inneholder lenker til andre nettsider, ressurser og annonsører. Selskapet er ikke ansvarlig for tilgjengeligheten av disse eksterne sider det er heller ikke støttet eller ansvarlig for innhold, reklame, produkter eller annet materiale på eller om slike eksterne nettsteder. Under ingen omstendigheter kan selskaper være ansvarlig, direkte eller indirekte, for tap eller skade eller angivelig forårsaket av slik tredjeparts beliggenhet til alle brukere i forbindelse med bruk eller avhengighet av innhold, varer eller tjenester. Du bør løse eventuelle bekymringer i denne ekstern nettside administrator eller webmaster.

2. Ansvarsfraskrivelse; ansvarsbegrensning

Selskapet verken støtter eller er ansvarlig for nøyaktigheten eller påliteligheten av meninger, råd eller forklaring til selskapets nettsider, og heller ikke for eventuelle støtende, injurierende eller uanstendig oppslaget laget av. Under ingen omstendigheter vil selskapene være ansvarlig for tap eller skader forårsaket av din tillit til informasjon om innholdet i konsernsider. Det er ditt ansvar å sikre nøyaktigheten, fullstendigheten eller nytten av informasjon, meninger, råd eller annet innhold tilgjengelig gjennom selskapet gjennom nettsteder.

Ta kontakt med råd fra fagfolk, der det er hensiktsmessig, vurdering av visse opplysninger knyttet til, meninger, råd eller annet innhold, inkludert men ikke begrenset til økonomisk, helse eller livsstil informasjon, meninger, råd eller annet innhold.

3. Shipping.

Våre standard frakt tar mellom 5 og 10 virkedager i det kontinentale USA. For internasjonale bestillinger sendes via Federal Express. Generelt internasjonale forsendelser ta 14-21 virkedager fra datoen for levering, med mindre toll forårsaket en forsinkelse av en eller annen grunn.

Hvis du ikke har mottatt din bestilling innen 21 dager fra kjøpsdato, kan du klikke på linken nedenfor for å besøke vårt elektroniske kundestøtte delen for å be om en avkastning på din bestilling.

Hvis du skrev inn feil adresse på bestillingsskjemaet og vi blir tvunget til å reship pakken, vil det være en ekstra frakt kostnad lik den opprinnelige bestillingen.

For å sjekke status på din bestilling, oppdatere post eller reshipment forespørselen fordi du aldri få produktet, kan du klikke her for å administrere din bestilling

4. avbestillinger.

Når en ordre er sendt ditt kredittkort vil bli lastet. Vårt bestillingsprosessen er strømlinjeformet, slik at din bestilling vil umiddelbart bli sendt til behandling og deretter shipping.

På grunn av den høye ordrevolum, vil vi være i stand til å kansellere en bestilling etter at bestillingen er sendt. Vennligst bestiller nøye.

5. 90 dager etter retur:

Vi er veldig stolte av den høye kvaliteten på våre produkter og ønsker du å være fornøyd med kjøpet. Vi tror at den beste verdi, kvalitet og utvalg for våre kunder å tilby. Du kan ikke åpne den og returnere uåpnet element fra oss for noen grunn innen nitti (90) dager etter kjøpsdato.

Din tilfredshet er vår viktigste prioritet. Du kan returnere noen av selskapet tilbake, følgende i bakhodet:

Du bør returnere varen til oss innen 90 dager etter kjøpsdato.
Vi aksepterer ikke noen produkter som ble åpnet eller brukt. Åpnet elementer er ikke refunderes.
Fraktkostnader vil ikke bli refundert.

Frakt og håndtering avgifter er ikke refunderes. For å returnere i posten, må du være forsiktig med å pakke et produkt, kan du være ansvarlig for kostnadene ved retur, og vi må få avkastning fysisk innen fristen på 90 dager. Selskapet forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, til å avvise enhver avkastning som ikke overholder disse kravene.

Når varen er mottatt, vil en kreditnota bli utstedt på kortet eller refusjon sjekk og en e-post bekreftelse vil bli sendt innen 30 dager.
Copyright © 2018 www.gnupit.org. Powered by Fidget Spinner
0